Tabee 2021…

Yoga bij Carina

Tabee  2021……….

 

Alweer een jaar voorbij!

De kortste dagen van het jaar! ’S ochtends laat licht en ’s middag om 4 uur al bijna donker. December is altijd een drukke maand, Sinterklaas, verjaardag, Kerstmis, Oud&Nieuw, van allerlei Yoga specials, vrienden nog effe in het oude jaar treffen…

Maar voor mij ook altijd de tijd om het hele jaar nog eens de revue te laten passeren.

Midwinterzonnewende; de tijd nemen om naar binnen te keren, de stilte in jezelf op te zoeken, te bezinnen, te leren en tevreden te zijn. Kaarsjes aan en een overzicht maken van zo maar wat hoogte punten en dipjes om te delen….

 

1 januari
Het nieuwe jaar in lockdown begonnen.

 

5 januari
Alweer 1 jaar leden dat mijn lieve broer stief. Samen met mijn ouders en familie de opname van de uitvaart teruggekeken, wat heftig en verdrietig. Maar ook mooi om zijn sterfdag zo te herdenken.

 

13 januari
De eerste coachee voor Vitaliteitscoaching W.E.L.Z.I.J.N. Een geweldige programma waarin je gaat werken aan bewustwording en je eigen energie gaat verhogen. Vitaliteitscoaching bij Carina hét adres waar jij vitaler gaat worden, om weer “vrij uit” jezelf te kunnen zijn; vitaal en gelukkig!

 

14 t/m 17 en 22 t/m 24 januari
Yin Yoga online gevolgd en succesvol afgerond. 7 dagen ondergedompeld in de wereld van Yin Yoga, basisbeginselen van Chinese Geneeskunde, Meridiaan Nidra en Heup Anatomie. Door de lockdown zijn we helaas niet samen bij Lively Yoga in Maastricht, maar via Zoom online. Mn woonkamer omgebouwd tot klas, met matjes, bolster, blokjes en kussentje. Merida en reader erbij….
Jezelf blijven ontwikkelen met een opleiding die je zelf mag uitkiezen… ik voel me een rijk mens. Wat een fantastische vorm van Yoga. Zo krachtig hoe dat je organen en meridianen boodschappers voor je lichaam zijn om je te vertellen hoe het met je gaat.

Kan een afbeelding zijn van eten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 januari
Lancering van mijn nieuwe website www.carinaclaassen.nl. Super trots! Deze website zelf gebouwd.

 

14 februari
Schaatsen, skien, wandelen, yoga…. Wat is het toch heerlijk als je meerdere passies hebt ?
Op een spiegelvloertje bij kasteel Doorwerth fantastische rondjes geschaatst!!Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en buitenshuis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 februari
Lancering van mijn nieuwe website www.yogavakantiesbijcarina.nl. Ook deze website zelf gebouwd.

 

3 maart
Een super leuke yoga workshop verzorgd voor 24 vrouwen en 1 man!! van studentenvereniging Versatile uit Utrecht. Dank zij mond op mondreclame word ik door deze studentenvereniging benaderd! Fijn als je ambassadeurs hebt, die jouw bedrijf vol enthousiasme onder de aandacht brengt. Dank je wel daarvoor Danielle!

 

10 maart
Livegang van de nieuwe website van www.ontmoetingscentrumdoornenburg.nl. Het eerste project van Support bij Carina. Naast de nieuwe weg die ik met Yoga en Lifecoaching ben ingeslagen ook nog gebruik maken van kwaliteiten waar ik de afgelopen 30 jaar ervaring in heb opgedaan. In combinatie met een beetje Pipi Langkous: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

 

11 maart
Tweede project van Support bij Carina aangenomen. Bouwen van de website voor CRUXX! In tijden van lockdown waarin het lastig is om te groeien in de yoga en lifecoaching, is het super fijn om weer een nieuw project te mogen starten. Samen met Marleen Bedrijfsfotografie de fotoshoots met de mannen van CRUXX organiseren en met Speedy Systems voor de echt lastige zaken standby!

 

25 maart
Succesen zijn er om te vieren. Vandaag; 2 jaar Bij Carina.

 

13 april
Vandaag een proefles Yin Yoga voor al mijn yogi’s, zodat ze met deze yogavorm kennis kunnen maken. En omdat we nog steeds in de lockdown zitten, gaan we ook deze les online doen.

 

26 april
Na ruim 1,5 jaar ook gesolliciteerd te hebben, verschillende sollicitatiegesprekken te hebben gehad, heb ik vandaag een geweldig gesprek gehad met Mireille van www.vinoos.nl. De match is zo goed dat ik binnen een dag weet dat ik voor 16 uur in de week een baan erbij heb als Logistiek medewerker. Super blij met deze leuke functie en opgelucht met de financiële vrijheid. Zo heb ik nog alle ruimte om mijn onderneming te laten groeien en heb ik ook weer een “collega ondernemer” om mee te sparren!

 

11 mei
Vanavond de eerste les Yin Yoga. Na de proefles vorige maand, zijn er verschillende deelnemers enthousiast geworden over deze vorm van Yoga. Deze les blijf ik online aanbieden. Een van de positieve dingen uit lockdown periode waarin we alles via Zoom deden.

 

17 mei
1e werkdag bij Vinoos. Het was niet de bedoeling om weer in loondienst te gaan werken. En wat heb ik eigenlijk altijd al tegenop gezien, hoe het zou zijn om weer naar een nieuwe werkgever te gaan. Wat was het alles behalve nodig. Ik voelde me zo dankbaar voor deze match en had er zo’n zin in om te beginnen. Samen met Mireille Vinoos – The Real Wine Gum nog groter maken.

 

19 mei
Vandaag komt er eindelijk een einde aan de lockdown, weer voor het eerst een yogales op locatie; wat hebben we er naar uitgekeken!

 

30 mei
De eerste BuitenYoga 2021, nu bij StrandAnders in Huissen.
Een fantastische plek en na afloop bij Thijs op het terras!

 

31 mei
Ook de eerste BuitenYoga in Park Lingezegen weer een feit! Op een prachtige plek bij de Wateridylle in Elst. Steeds meer yogi’s die van BuitenYoga houden en deze unieke plek weten te vinden en te waarderen.

 

12 juni
1e vaccin tegen COVID19

 

23 juni
#DTV… mijn eerste vlog… kei spannend, maar wel gedaan! Zoveel waardevolle informatie mee verzameld. Hier kan ik weer mee verder om mijn bedrijf te laten groeien.

 

1  juli
Super trots op de website die ik heb gebouwd en ontworpen: www.cruxx.nl. Prachtige samenwerking tussen Support bij Carina, de mannen van CRUXX, Marleen Bedrijfsfotografie en Speedy-Systems.

 

2 juli
Een online workshop Time2Brand samen met oa Lidwina Brusche mijn businesscoach.
Ik ben het gezicht van mijn bedrijf. Ik ben mijn eigen merk. Daarom is het belangrijk dat ik op een authentieke manier de boodschap uitstraal waar ik voor sta. Zowel in mijn kleding, als in m’n handelen en in m’n communicatie met anderen. Sterk en geloofwaardig, steeds aan mijn branding blijven werken.

 

17 juli
2e vaccin tegen COVID19.

 

24 juli
Het 2e jaar op rij geen Nijmeegse vierdaagse feesten. Wat mis ik Nijmegen! Toch weer een alternatieve roze woensdag met een aantal van de Pink Ladies gevierd. Starten met drankje bij café de Zon in Lent, van waar we vervolgens met onze gehuurde Waalscooters op pad gingen naar de Ooijpolder ? Onze route ging uiteraard langs Oortjeshekken en de dag afgesloten bij Eten en Drinken in Lent. Het was een heerlijk dagje!

 

 

5, 6 en 7 augustus
Paar daagjes weg naar Noord Holland; Castricum aan Zee, Egmond aan Zee, Bergen en mijn mattie van de Elba vakantie 2006 Mathilde opgezocht. Wacht niet op het perfecte moment, maar pak het moment en maak hem perfect.

 

 

14 augustus
Fotoshoot met Marleen Bedrijfsfotografie voor Yoga bij Carina bij StrandAnders in Huissen

 

28 augustus t/m 5 september
Een weekje Terschelling om bij te komen en de motor weer op te laden. Nu zelf ook voelen en ervaren wat er gebeurd als je tot stilstand komt. Alle verdriet en opgebouwde spanning van het laatste jaar komt eruit, dus de eerste dagen alleen waren heel heftig. Is het ook nog eens koud en zwaar bewolkt weer, dus echt opladen van de zon is er niet bij. Gelukkig dat het 2e helft van de week een van mijn vriendinnen Miranda mij gezelschap komt houden. Een bijzondere en fijne week op het heerlijke eiland Terschelling.

 

10 september
Soms heb je zomaar een cadeautje te pakken. Een fotoshoot van Jeroen Bosch fotografie!

 

17 en 18 september
Workshop Human Design BG5. De dynamiek binnen mezelf, de mensen om mij heen visueel gemaakt. Snappen waar ikzelf sta en hoe ik het beste tot mijn recht kan komen, welke talenten er aanwezig zijn om verder in te investeren en weten wat zinloos is om energie in te steken.

15, 16 en 17 september
29 jaar vriendschap vieren met Carola en Yvonne; 3 dagen naar Renesse. Samen genieten in het mooie Zeeland; van de wandelingen, fatbike-fietstocht, eten & drinken en bovenal van elkaar  Op naar de 30 jaar!

 

14 oktober
Eerste contacten gelegd voor mijn Vitaliteit – Yoga – en meer reis naar Portugal! Ja, je leest het goed. Mijn eerste reis gaat niet naar Griekenland, maar naar Portugal!! Stapje voor stapje deze Vitaliteit – Yoga – en meer reis Z.I.J.N. uitwerken voor juni 2022. Ik heb mijn Lifedesign gecreëerd en alles in één reis samengebracht. Een reis waarin alles mag ZIJN!

 

24 oktober
De eerste Aroma Yoga Special is een feit. Fantastisch hoe dat deze yogales met essentiële oliën is ontvangen. Meer info over de essentiële oliën op op www.natureoils.nl.

30 en 31 oktober & 13 en 14 november
Gestart met de Yoga Nidra opleiding. Yoga Nidra wordt ook wel slaap yoga genoemd. Het is een soort liggende meditatie, alleen je gehoor en gevoel zijn actief.  Het is niet de bedoeling dat je tijdens de sessie in slaap valt, maar actief ontspant.  Je blijft wakker en brengt je lichaam fysiek, mentaal en emotioneel systematisch tot een diepe ontspanning. Een uur Yoga Nidra kan voelen als vier uur slaap.

 

5 november
Ook te 2e Aroma Yoga Special is een succes.

 

26 november
De avondlockdown; flexibel zijn, aanpassen, bijstellen, regelen, …..
Ik ga de yogalessen in de avonduren wederom online geven. 

 

27 november
Super blij en trots!! De Yoga Nidra Teacher Training succesvol afgerond. Wat een geweldige training van een hele bijzondere krachtige vorm van transformatie.

12 december
Ook de 3e Aroma Yoga Special volgeboekt en succesvol verlopen. Dit wordt een blijvertje, dus ook voor volgend jaar weer op de agenda!

 

17 december
Wederom gaat Nederland in lockdown, wat wordt er weer veel van ons gevraagd. Flexibel zijn en meebewegen, en kijken wat nog wel kan, dat is wat we gaan doen! Ik denk dat gelijk aan de Berg; stevig op de voeten, krachtige benen en meedeinen, meebewegen, flexibel zijn met je bovenlichaam, armen en hoofd.

 

19 december
Ook de 1e Yoga Nidra Special online succesvol verlopen. Deze les komt zeker volgend jaar weer op de agenda. Liefst op locatie. Misschien wel maandelijks!

 

24 december
Net als vorig jaar een ‘rondje Betuwe’ om bij alle yogi’s het kerstcadeautje af te leveren. Zo jammer dat het niet tijdens een laatste les kan. Maar ook heel waardevol om iedereen nog even persoonlijk te spreken!

Yoga bij Carina

 

 

29 december
Boostervaccinatie!
En blij met tevreden klanten 😃

Support bij Carina

 

Wat zou er in de laatste paar dagen van 2021 nog kunnen gebeuren. Er is nu in ieder geval één minister die voor sportscholen open in deze periode pleit. Juist nu is het zo belangrijk dat je blijft bewegen en zelf werkt aan een gezond immuunsysteem. Dus wie weet kunnen we op korte termijn toch weer samen de zaal in!

 

Ik blijf een optimist en altijd kijken naar wat ik wél heb en waardeer de kleine dingetjes. Blijf gezond, geniet van de kleine dingen én van elkaar…. Tabee  2021…,

we zien elkaar volgend jaar!
Geef een reactie

Your email address will not be published.