Over mij….

Toen ik de pijn het hardst voelde, was de behoefte om ‘vrij-uit’ mezelf te kunnen zijn het grootst. Ik nam een besluit en ging mijn droom achterna!

Over mij…

In 2011 nam ik een 2e sabbatical.  Al jaren ervaarde ik disbalans in mijn werk. Ik was ergens heel goed in maar haalde er geen energie uit. In de 7 maanden waarin ik als hostess in Griekenland werkte, voelde ik hoe fijn het was te werken en tegelijkertijd te genieten. Er ontstond een droom! Ik ga werk doen dat bij me past op een plek waar ik het liefst ben.

 

Gevangen in een gouden kooi

Eenmaal terug in Nederland viel ik weer terug in mijn oude gewoonten. Er was een strijd in mijn hoofd. Enerzijds de baanzekerheid (mezelf gevangen voelen in een gouden kooi) en anderzijds de behoefte om “vrij uit” mezelf te kunnen zijn en dat te doen wat ik het liefst wil. Het kost het me alle energie. Echte vrijheid om te kunnen zijn wie ik ben en te doen wat ik het liefst wil lukte niet. Ondanks alle bezwaren nam ik een besluit. Ik leerde weer de regie over mijn eigen leven te nemen, mijn eigen lifedesign te creëren. Het roer ging om!

 

Over mij en hoe ik weer in verbinding kwam met mezelf

Ik volgde de Yogadocentenopleiding en de LifeCoachopleiding en van de financiële sector nam ik afscheid. Al snel gaf ik yogalessen en richtte ik mijn eigen onderneming op Yoga bij Carina. Ik geef 5 Sivananda – Hatha yogalessen in de week. De vorm van yoga legt de nadruk op de gezondheid en welzijn en is gericht op het vergroten van de vitaliteit van het lichaam, het vertragen van de achteruitgang van het lichaam en het verlagen van de kans op ziekte, door middel van de ontwikkeling van het lichaam.

Door bewust met je lichaam, geest en ademhaling bezig te zijn, wordt je lichaam gezonder. Dat is wat yoga mij gebracht heeft en wat ik wil delen. Het levert je energie op waardoor je je weer “vrij-uit” jezelf voelt.

Ook startte ik met Lifecoaching bij Carina waarbij ik als erkend LifeCoach en ervaringsdeskundige mensen help die vastlopen in een Lifedesignvraagstuk of Vitaliteitsvraagstuk. Ik vind het fantastisch te zien hoe mensen door Lifecoaching / Vitaliteitscoaching hun eigen antwoorden vinden, kunnen groeien en weer “vrij-uit” zichzelf kunnen zijn. En dat is precies mijn missie!

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen weer vrij-uit zichzelf te laten zijn en in verbinding met zichzelf te laten komen.

Dromen, durven, doen!

Het is mijn droom om Yogavakanties al dan niet gecombineerd met met een Vitaliteitstraining in de mediterrane omgeving en in Nederland te organiseren.

Yoga

Waar je op verschillende bijzondere plekjes -liefst in de buitenlucht- geniet van heerlijke yogalessen. Hatha Yoga, Yin Yoga en Yoga Nidra.

Vitaliteitstraining

Als in de reis ook de vitaliteitstraining wordt aangeboden, werk je aan aan jouw verlangen om ‘vrij-uit’ jezelf te kunnen zijn met behulp van de Vitaliteitstraining Z.I.J.N!
Samen gaan we op zoek naar nieuwe gewoonten die een vitale levensstijl mogelijk maken zoals gezonde

  • beweging;
  • voeding;
  • sociale contacten en
  • gewoonten