Lefkas - Griekenland

Lees hier de ervaringen hoe de deelnemers van de Yogavakantie met een beetje avontuur in september 2023 hebben ervaren!

Voor alles is een eerste keer: zo ook mijn eerste Yogavakantie (met een beetje avontuur) onder eigen vlag en wimpel.

Volgens mijn gasten klopte de naam waaronder ik de vakantie in de markt had gezet niet helemaal. Het was een Yoga-Experience op Lefkas of een Lefkas-Experience met Yoga….

Ze zeggen wel eens “what’s in the name”? Nou in dit geval dus heel veel! Ik ben niet zo van de Engelse namen, dus ik ga het vanaf nu Yogabeleving in Griekenland noemen.

 

In de ochtend hadden we een Hatha Yoga veelal op het strand en later bij het Agios Ioannis kerkje (het oudste kerkje van het eiland) en in de middag hadden we een Yin Yoga op verschillende fantastische plekjes op het eiland. Of bij zonsondergang op een heerlijk strand of bij weer een ander idyllisch plekje op het eiland. Gedurende de dag hebben we Lefkas verkend en vielen ze van het ene wauw moment in het andere!!
Kijk zelf maar mee…

 

🧡 Met Carina in september op yogareis geweest naar Lefkas. Wat een prachtige ervaring op een fantastische locatie. Fijne yogalessen op ieder niveau te volgen en een mooi samengesteld programma met leuke uitstapjes om het eiland te verkennen. Mooie combinatie tussen yoga, ontspanning, ontdekking en vakantie! Een aanrader! – Mirjam, ging voor de 2e keer mee op reis-

 

🧡 Ik werd getriggerd door een inspirerend FB-bericht van Carina. Als enthousiast Yoga-fan ben ik alleen het avontuur aangegaan en heb mezelf een yoga-avontuur kado gedaan. Het was geweldig! Inspirerende yogalessen op het strand, bij zonsondergang en op zovele verrassende intieme plekjes. Carina is bevlogen in haar yogawereld. Maar wat evenzo bijzonder is is dat Carina een ook bedreven reisleidster en gastvrouw is. Zij heeft ons laten kennismaken met de allermooiste plekjes, baaien, restaurants en strandjes van Lefkas. Maar bovenal is Carina de spil voor een warm, dierbaar en gezellig samenzijn met lieve mede yoga-avonturiersters. Een experience voor het leven en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Namasté Carina. -Gemma-

 

🧡 Inmiddels voor de tweede keer mee geweest met de yogavakanties van Carina. De yogareis naar Lefkas in september was heerlijk. Carina kent het eiland goed en vond elke dag fijne plekjes voor yogalessen, voor ieder niveau. Daarnaast hebben we uitstapjes gemaakt, strand, wandelingen, cultuur en nader kennis gemaakt met de Griekse keuken. Ik was echt onder de indruk van dit mooie eiland en in combinatie met de yogalessen heb ik een heerlijke week me-time. Alles goed georganiseerd, maar met voldoende ruimte voor eigen inbreng. En heel fijn concept. Een echte Yogabeleving op Lefkas. Een aanrader.