Paros mei 2024 - Griekenland

Lees hier de ervaringen hoe de deelnemers van de Yogabelevenis Paros – mei 2024 hebben ervaren!

De evaluatieformulieren zijn verstuurd. Ik wacht met gezonde spanning op de reacties.

Mijn ervaring…. BLIZZ !!! Blizz is het ultieme gevoel van geluk en welzijn, het symboliseert ontspanning en gezondheid.

In de Yoga Nidra ‘reizen’ we naar de BLIZZ, maar ik ervaar dit gevoel na een geweldige Yogabelevenis Paros:
💙 Begin mei in Griekenland betekent een overvloed aan prachtige natuur en bloemen;
💙 Een heerlijke temperatuur waarbij je wat kan ondernemen, maar ook al heerlijk aan het strand of bij het zwembad kan relaxen;
💙 Ons verblijf Boutique Hotel Onira (Onira is Grieks voor droom) betekent een geweldige locatie met zeer comfortabele en unieke kamers;
💙 Onze gastvrije superhost Angelique die meer dan heerlijk kan koken en ons verwent met traditionele Griekse gerechten.
💙 Een enthousiaste groep dames die geen yogales oversloegen. Alle Hatha en Yin Yoga lessen én de Yoga Nidra op verschillende bijzondere plekjes op het eiland hebben we zoals van te voren bedacht gedaan
💙 Goede gesprekken en heel veel humor, wat hebben we gelachen;
💙 Uitstapjes naar plekjes die je gewoon gezien moet hebben en waar ook spontaan ideeën vanuit de groep kwamen wat zij daar wilden gaan doen!
💙 Een kookworkshop onder leiding van Angelique die ons samen in haar buitenkeuken laat kokkerellen. En daarna natuurlijk met z’n allen aan de lange tafel om elkaars gerechten te proeven!
💙 En als afsluiting een BBQ met heerlijke visjes en van allerlei salades;
💙 Als je dan al op dag 2 een prachtig mooie Grieksblauwe outfit van de groep krijgt, dan word ik toch wel heel verlegen en gelukkig. Ik heb het inmiddels tot mijn airport/port outfit gedoopt waarin ik in toekomstige reizen mijn gasten ga ophalen 🤩

 

Begrijp je nu waarom het geen Yogavakantie, maar een Yogabelevenis is?!?

 

Zowel Angelique als ikzelf zijn allebei reisleidster geweest en vinden het heerlijk om jou een onbezorgde en fantastische vakantie te bezorgen.

Gaat dan alles alleen maar goed?

Nee natuurlijk niet!! Maar in de yoga leer je daar ook mee om te gaan; hoe kijk je tegen dingen aan, kun je oordelen loslaten en hoe kun je iets oplossen. En als reisleidster zei ik altijd al; als altijd alles maar goed gaat, heb je nooit een leuk verhaal te vertellen.
Natuurlijk leer ik en ga ik samen met Angelique de reis verfijnen en perfectioneren.
Wat ja, volgend jaar komt er een 2e editie; van donderdag 15 t/m 22 mei 2025

 

Wil je op de hoogte blijven van deze reis of een seintje krijgen als de vliegtickets voor volgend voorjaar vrijgegeven worden? Stuur me dan een berichtje info@bijcarina.nl.

Me time is geen wens, maar is noodzaak ❤️

 

🧡 Carina belooft met haar Yoga-reizen een Yoga-BELEVENIS en die belofte maakt ze zeer beslist waar!
De yoga – twee keer per dag een uur – was een weldaad voor mijn lichaam en geest! De sessies werden zeer goed voorbereid en met heel goede en professionele aandacht begeleid. In alle rust, op diverse mooie plekjes en steeds in verbondenheid met de natuur om ons heen … En dat ik nog weinig ervaring had met yoga was geen enkel probleem.

We verbleven op een prachtige locatie en wat was ik blij met mijn comfortabele kamer, de attente gastvrouw en het echt heerlijke ontbijt.
Ook van de gezamenlijke uitstapjes en de kookworkshop heb ik erg genoten. Maar daarnaast voelde ik ook alle vrijheid om er naar wens alleen op uit te gaan. Kortom: Wat kijk ik goed op deze Paros Yoga-reis terug!
Lucy de Klein

 

🧡

 

🧡