Villa Nova de Cacella - Portugal

Lees hier de ervaringen hoe de deelnemers van de Yogaretreat met Vitaliteitstraining Z.I.J.N! in juni 2022 hebben ervaren! Dit was een reis die ik samen met Alegria Yogavakanties heb georganiseerd.

 

🧡 Portugal, wat een reis! In 1 zin; het heeft me zoveel gebracht: rust, inzicht, zelfontwikkeling en geluk. Deze reis gun ik iedereen. Wat een geweldige yogadocenten; Anouk & Carina. En dank Dennis voor de heerlijke massage. – Bianca –

 

🧡 Wat heb ik genoten van een fantastische yogareis en vitaliteitstraining bij Anouk, Dennis en Carina in Portugal! Zeer gastvrij ontvangen op werkelijk een prachtige rustige locatie in een mooie villa met zwembad. Complimenten ook voor Emmie die heerlijke maaltijden heeft bereid. Hele fijne yogalessen (op ieder niveau te volgen) gegeven door Anouk en Carina die beide zeer bekwaam zijn, in combinatie met een leerzame vitaliteitstraining heeft mij een hele fijne week gebracht. Het was fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar! Een aanrader! – Mirjam –

 

🧡Op de vraag of ik zin had om mee te gaan op deze yogareis hoefde ik (geheel tegen mijn natuur in) niet zo lang na te denken. Mijn hart zei gelijk ja, en dat heb ik dan ook gevolgd. En heb hier geen spijt van gehad. De locatie, de mensen, de yoga en de trainingen waren top. Heb een heerlijke week gehad, lekker opgeladen en fris weer naar huis. Zo’n reis is zeker voor herhaling vatbaar. – Renate –

 

🧡Wat heb ik genoten van mijn weekje in Portugal. Met enige twijfel en totaal blank een reis geboekt, waar ik mij geen voorstelling van kon maken. Geen idee wat ik kon verwachten van een Yoga- en Vitaliteitsreis. Maar geen moment heb ik gedacht: wat doe ik hier?

Genoten van de yoga; in de buitenlucht, de Nidra, en voor mij nieuwe houdingen,

Genoten van de training; echt tot inzichten gekomen waar ik mee verder kan en wil,

Genoten van de villa; wat was ze lekker ruim en mooi,

Genoten van de rust; heerlijk me-myself-and I.

Genoten van het eten; zo lekker en dat zeg ik, als kieskauwer, niet gauw,

Genoten van de groep mensen; onbekenden maar zo snel bekend je hebt natuurlijk allemaal wel een gemeenschappelijke interesse. Uit niet snel mijn gevoel en emoties maar echt Anouk, Dennis en Carina jullie hebben mij een topweek gegeven. Dank jullie wel! – Miranda-

 

🧡Heerlijk, volledig en compleet, inspirerend, rustig, ruimtemakend en energiegevend. Het heeft me veel inzichten en bewustwording gebracht. Tijdens dit yogaretreat werden we helemaal ontzorgd, alles was tot in de puntjes geregeld, Heerlijke yogalessen door afwisselend Anouk en Carina en veel geleerd. Daarnaast heerlijk en gezond gegeten. Super fijne plek, helemaal alleen voor ons. Veel persoonlijke aandacht, de groep was klein en de locatie alleen voor ons. Naast serieuze onderwerpen ook tijd voor heerlijk eten en fun. Combinatie yoga, verdieping, lekker eten en drinken en ontspanning. De vitaliteitstraining was intensief, aandacht voor emotie en heel mooi. Vooraf leerdoelen bedacht, daarmee aan de gang gegaan en tot slot een actielijst gemaakt om zelf mee aan de gang te gaan, ook later. Niet zweverig, maar heel pragmatisch. Dit gedeeld met een groepje prachtige en krachtige vrouwen en een heerlijke week gehad. Naast een mooi programma ook leuke plekken bezocht en een goeie indruk gekregen van de Algarve. Het was prachtig. Dank jullie wel. – Tineke –

 

🧡Ik heb oprecht genoten van de yogavakantie bij Alegria! De gastvrijheid van Anouk en Dennis, het heerlijke eten, de prachtige omgeving en het fijne zwembad. Anouk begeleide ons met haar warme zachte stem door haar heerlijke yogalessen heen wat heel veel rust en vernieuwde energie gaf. De vitaliteitstraining gegeven door Carina was inspirerend, confronterend en zeer leerzaam. Een mooie tool voor een stuk zelfbewustzijn en persoonlijke groei! Carina was daarbij als trainster zeer bevlogen, met rust en humor. En er was voldoende aandacht voor elke deelnemer aan deze mooie reis. En dan als kers op de taart nog de heerlijk ontspannende massage door Dennis. Genoten! Een fantastische week op een prachtige locatie die ik iedereen kan aanraden die goed voor zichzelf wil zorgen!! Lieve Anouk, Dennis en Carina, onwijs bedankt voor deze fijne herinnering die ik samen met jullie en de andere deelnemers aan deze reis heb mogen maken! En een knuffel voor Bodhi Xx – Dorien –

  • Blij, dankbaar en trots!

    Wat hebben we een fantastische week gehad. Ik dook weer even in de rol als standplaatshostess, en ging de deelnemers samen met Dennis van het vliegveld halen. Zo leuk!

    Naast dat ik samen met Anouk heerlijke yogalessen verzorgde (Hatha, Yin & Nidra) heb ik ook de Vitaliteitstraining gegeven. In deze training, ook wel * Z.I.J.N! * leer je keuzes maken voor een gezond, vitaal en gelukkig leven. (Elke letter staat voor een thema in het persoonlijke ontwikkelingsprogramma van de training)

    Met hele uiteenlopende hulpvragen / doelen gingen de deelnemers de training in. En wat gingen we vanaf het eerste moment op dag 1 de diepte in. Een compliment naar iedereen hoe dat er veiligheid en vertrouwen is gecreëerd. Jezelf kwetsbaar opstellen kan soms heel lastig zijn. Maar iedereen is dichterbij zichzelf gekomen en met inzichten en antwoorden naar huis gegaan.

    Op verschillende plekjes hebben we yoga, een stiltewandeling en de vitaliteitstraining gehad. Zo zie je tegelijkertijd ook iets meer van de omgeving en raak je geïnspireerd. We werden verwend met heerlijke maaltijden van Emmie en Dennis, waarvan de recepten nu al gretig worden gebruikt. Ook mag de massage van Dennis niet ontbreken en het dagje vertier in Tavira. Een stadje zo’n 15 km van de Villa met heerlijke terrassen, een Kasteel met een prachtige tuin, genoeg winkeltjes en Tavira eiland met een prachtig strand.